Blog generátoru knihy jízd

Články v blogu jsme pro lepší přehlednost rozdělili do následujících témat:

| Naše tipyVedení účetnictví | Aplikace kniha jízd | Podnikání a inovace |

Obvyklé inovační nápady na podnikání přimárně míří k navýšení efektivity práce a u společností a podnikatelů míří vždy primárně k úsporám času či pracnosti a tím výraznému uspoření nákladů. Snažili jsme se na tento fenomén připravit a celou aplikaci generátor knihy jízd jsme postavili tak, aby maximalizovala váš ušetřený čas.

Číst

Poskytovatelé služeb vedení účetnictví a daňové evidence obvykle nabízejí i vedení knihy jízd. Správa této agendy bývá často velmi zdlouhavou záležitostí.

Číst

Vzhledem k tomu, že státní aparát ukládá čím dál tím více povinností na firmy a podnikatele, vyžazuje po nich, aby prováděli různé administrativní cvičení a podávali nejrůznější hlášení či vedli časově náročné dokumentace.

Číst

Většina společností při nákupu automobilu očekávána vrácení DPH. Odpočet DPH na auto tvoří nemalou sumu a finanční úřady povětšinou takovýto nadměrné odpočty DPH příliš nevítají.

Číst

Finanční kontrola není v naší zemi ojedinělým jevem. Zpravidla vás kontrola z finančního úřadu navštíví tehdy, když máte nadměrný odpočet DPH, popřípadně při větším nákupu majetku.

Číst