Blog generátoru knihy jízd

Články v blogu jsme pro lepší přehlednost rozdělili do následujících témat:

| Naše tipyVedení účetnictví | Aplikace kniha jízd | Podnikání a inovace |

Mnoho firem na českém trhu se, jak velí české účetní standardy, zaměřuje na svoji dokumentační celistvost a na správnost výkaznictví vůči státu či úřadům státní správy. Mezi jednu ze základních povinností firem patří při splnění požadovaných kritérií aktivní účetní audit. 

Číst

Jedním z důvodů, proč mnoho majitelů firem hledá externí účetní, je skutečnost, že externí účetní mnohdy zvládne vyřídit za podnikatele či živnostníky všechny požadované agendy a dokumentační a časově náročné náležitosti, jakými je třeba i vedení knihy jízd.

Číst

Přes portál daňové správy mají v tuto chvíli živnostníci a osoby samostatně výdělečně činné případně jimi najmutí daňaři povinnosti online posílat některé své finanční výstupy směrem ke státní správě.

Číst

Co se týká car controllingu, autodohledu či monitoringu vozidel, tak je v dnešní době na internetu k dispozici mnoho aplikací, které vetšinou umožňují i generování knihy jízd. Z dostupných aplikací je možné si objednat konkrétní řešení jako je třeba Car Control, popřípadně GPS Dozor a jiné.

Číst

Aktuality, novinky a změny v účetnictví 2016 vyhledávají pravidelně všichni poradci zabývající se vedením účetnictví a daňové evidence. Jednou z možností, jak mít neustále přehled o nejen v roce 2016, je registrace v portálu Účetní kavárna, který přináši aktuální diskuze a čerstvé informace z této oblasti. 

Číst