Blog generátoru knihy jízd

Články v blogu jsme pro lepší přehlednost rozdělili do následujících témat:

| Naše tipyVedení účetnictví | Aplikace kniha jízd | Podnikání a inovace |

Každá správně řízena společnost má ráda pod kontrolou evidenci motorových vozidel včetně jejich administrativy. Evidencí vozidel teď nemyslíme pouze zavedení na kartu majetku, ale také evidence míst, kam auto jezdilo, kolik paliva natankovalo, po případně jaké specifické jízdy jelo.

Číst

Je častým fenoménem, že se do vyplňování knihy jízd nikomu příliš nechce. Čas plyne, auto najíždí kilometry, kniha jízd-elektronická ani papírová vedená nění a po nějaké době provozu už to může být doplnění potřebných údajů objemově neřešitelný problém.

Číst

Kniha jízd firemního vozidla jako taková nemá dle zákona jasně stanovený formát. Nicméně je nutné uvést všechny informace v evidenci tak, aby bylo možné rozlišit jednotlivé jízdy od sebe.

Číst

O tom, zda-li a jaká je povinnost vést knihu jízd, se kruhy právnické přou již nějakou dobu. Nicméně ze zákona je nutné doložit evidenci jednotlivých jízd tak, aby bylo možné prokázat cíl a účel jednotlivých cest.

Číst

Výstupem každé dobré aplikace jsou reporty a tiskové sestavy viditelně dostupné a taktéž připravené ke stažení. Abychom toto naplnili, generátor jsme tomuto předpokladu přizpůsobili a připravili jsme několik variant výstupů.

Číst